erhverv //
Slotsvænget, Lyngby

Kunde: Lyngby Taarbæk Kommune

Årstal: 2017

I samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune har vi gennem en årrække udført nogle meget forskellige projekter.

Slotsvænget er et socialpsykiatrisk bosted for mennesker, som har behov for støtte i livet og hverdagen. Beboerne havde brug for et fællesområde, hvor de kunne samle familien og være sammen med andre beboere i nære, rolige og hyggelige omgivelser.
Et stort tomt fællesområde blev indrettet med café, pejsestue, musik- og krearum samt yoga- og sanserum. Alle områder er indrettet med løse møbler og specialdesignet inventar. Fotokunsten på væggene er lavet sammen med nogle af beboere og et par dygtige fotografer på en rigtig sjov dag i et tomt pakhus med farver, glæde og musik.

På Stadsbiblioteket skulle vi renovere publikumstoiletterne med ansvar for idé, projekt og ombygning af herre-, dame- og handicaptoiletter i et nyt og rent designudtryk.

I samme hus har vi også indrettet et åbent kontor til bibliotekets personale med nyt kontorinventar, en 30 meter lang specialdesignet vinduesbar, mindre loungeområder og en flot grøn plantevæg.

Den Gamle Lyngby Statsskole er omdannet til et plejecenter med fokus på hjemlighed og stjernestunder.
Huset er en ombygget skole og er i dag indrettet med 24 plejeboliger og fællesarealer. Til alle fællesområder, indgang, cafe / restaurant, beboergange og opholdsrum har vi designet specialinventar og indrettet med nye og moderne møbler designet til det ældre segment.
Til hver beboer designede vi et personligt dørpanel med plads til rum nr., beboerens navn og en hylde til en personlig ting samt dagens blomst fra haven. Vi designede grafik til udvalgte vægge, nytænkte den skarpe LED-belysning, supplerede med pendler og sammensatte en personlig udsmykning med reoler og kunst i alle gangarealer.